Internationale week van de Acupunctuur

Week van de Acupunctuur 2021 – 15 tot en met 19 november

Tijdens de Week van de Acupunctuur laten we je kennismaken met een aspect van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Dit jaar staat de week in het teken van een aantal misverstanden over acupunctuur. Het zijn ideeën die een acupuncturist in de praktijk regelmatig hoort en die ervoor kunnen zorgen dat mensen acupunctuur niet of nauwelijks overwegen in hun zoektocht naar genezing. Dat is jammer want acupunctuur kan een geweldige ondersteuning zijn bij veel gezondheidsklachten. Het is dan ook de hoogste tijd om deze misverstanden op te helderen.

https://www.acupunctuur.nl/artikelen/vijf-misverstanden-over-acupunctuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: