Stress

In de huidige maatschappij is stress een sleutelwoord geworden. Wanneer je lichaam gezond en kalm is, zijn de trillingen ook in balans en kalm. Maar stress heeft zijn eigen vibratie. Het kost je lichaam veel van zijn Qi, of vitale energie, waardoor je aan het eind van de dag of soms zelfs eerder, een uitgeput gevoel hebt.

De buitenkant van je lichaam is een weerspiegeling van wat er van binnen gebeurt. Symptomen zijn de manier waarop je lichaam met je communiceert. Kijk naar de tekenen: Als je knieën en gewrichten stijf aanvoelen, je vastzit in een bepaald denkpatroon, of je bent snel boos, dan is je lever-energie uit balans. Ook chronische woede en frustratie laten je zien wat er op een onzichtbaar niveau in je lichaam aan de hand is. Het lichaam probeert je altijd te laten zien wat er van binnen aan de hand is. Het deelt zijn verhaal. Symptomen zijn niet goed of slecht. Het zijn boodschappen van het lichaam.

Acupunctuur helpt je op een natuurlijke wijze om je lichamelijke balans te herstellen, zowel bij emotionele als lichamelijke klachten vanuit een holistische kijk. Bel, mail of app voor een afspraak http://www.acupunctuurxin.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: