Tarieven

Kennismaking- en intakegesprek gratis.

Omdat ik het voor een goede behandeling belangrijk vind dat jij je op je gemak voelt en het gevoel hebt dat je bij mij op de juiste plek bent, kun je een gratis en vrijblijvend kennismaking- en intakegesprek aanvragen (duur ongeveer 20 à 30 min). In dit gesprek zal ik aan de hand van jouw verhaal ook aangeven wat ik voor je kan betekenen.

Een acupunctuurbehandeling kost €60,- en duurt ongeveer 50 min (incl. intakegesprek). Om administratiekosten te voorkomen, kun je dit meteen contant of via pin betalen. De factuur van de behandeling krijg je via de mail, zodat je deze (eventueel) kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Bij verhindering graag minimaal 24 uur van te voren afmelden. De kosten worden dan niet in rekening gebracht. 

Voor een behandeling heb je geen verwijzing nodig van je huisarts.

Vergoedingen zorgverzekeraars

Als acupuncturist ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA), waardoor de meeste zorgverzekeraars de behandeling (gedeeltelijk) vergoeden. Check hiervoor je eigen polis of klik hier voor een vergoedingenoverzicht van alle zorgverzekeraars. 

Aangesloten bij de koepelorganisatie KAB

Alle praktiserende NVA-acupuncturisten zijn aangesloten bij de KAB-koepel. Zij hebben allen een westers medische vooropleiding en beroepsopleiding op Hbo-niveau. Klik hier voor meer informatie.

Mocht je na een behandeling niet tevreden zijn dan hoor ik dat natuurlijk graag en hoop ik samen met jou tot een oplossing te komen. Mocht dit toch niet lukken, dan kun je voor meer informatie over een klachtenprocedure terecht bij de NVA, klik hier.

KvK: 83750614

AGB: 90070526

AGB: 90111709