Je interne kacheltje opstoken

Na een stormachtige week met heftige buien is het wel duidelijk. De herfst is begonnen en er wordt her en der al aardig gesnotterd. Om de koude seizoenen goedgemutst en energiek door te komen, is het van belang je basisenergie op peil te houden. Hoe doe je dat? Bijvoorbeeld door bewust de overgang te maken van koud zomers eten naar warme winterkost.


In de TCG wordt aangeraden in het koudere jaargetijde warme voedingsmiddelen te gebruiken. Traditioneel denk je hierbij aan stamppot, suddervlees, stoofperen en erwtensoep. De verwarmende kruiden van bijvoorbeeld de Marokkaanse en Indiase keuken, de curry’s en voedzame soepen passen hier uitstekend bij. Je interne kacheltje gaat ervan snorren!

https://www.acupunctuur.nl/artikelen/de-herfst-in-aantocht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: