Nu het seizoen voor hooikoorts behandeling!

Wil je in het voorjaar minder last hebben van hooikoorts? Start dan nu met je acupunctuurbehandeling hiervoor.

Bij hooikoorts werkt het afweersysteem niet goed, waardoor je een overreactie krijgt van je afweersysteem. De klachten worden altijd veroorzaakt doordat de slijmvliezen van neus, keel en ogen overprikkeld raken. Dit kan leiden tot niesbuien, een loopneus, geïrriteerde ogen, benauwdheid en vermoeidheid.

In de herfst is de concentratie van pollen laag, waardoor je afweersysteem geen overreactie meer geeft. Het is dus nu een goed moment om je afweersysteem preventief te versterken. In het voorjaar werkt je afweersysteem dan optimaal waardoor je geen of minder klachten zult hebben.

Bel of mail voor het maken van een afspraak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: